luni, 28 septembrie 2009

Crin Antonescu cere demisia de urgenţă a Cabinetului Boc

Comunicat de presă al preşedintelui PNL


Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat astăzi, în cadrul conferintei de presă sustinută după Delegatia Permanentă a Partidului National Liberal din statiunea Mamaia, că va fi un alt fel de presedinte si un alt fel de candidat. "Sunt sătul de circul care înseamnă o campanie electorală."


Crin Antonescu a sussinut că nu va participa la evenimente organizate pe bani publici de autoritătile locale, indiferent de costurile pe care le-ar putea presupune o asemenea decizie. "Voi face o campanie în mijlocul oamenilor, dar nu voi parazita alături de Mircea Geoană si Traian Băsescu sărbători ale comunitătilor, sărbători ale bisericilor, sărbători care se fac pe banii oamenilor si au altă destinatie", a adăugat presedintele PNL.

Candidatul liberal a declarat că va face o campanie electorală serioasă, fără tentatii populiste si va participa doar la acele actiuni unde se discută politică, proiecte sau nevoile oamenilor.


Cele mai importante subiecte abordate în cadrul lucrărilor Consiliului National si al Delegatiei Permanente au fost pregătirea detaliată a campaniei electorale și pregătirea la nivel politic general al sesiunii parlamentare din toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu