joi, 8 octombrie 2009

Senatorul Nicoară: "Asumarea răspunderii pe Legea Pensiilor e o diversiune"


Senatorul PNL Marius Nicoară, care reprezintă zona Câmpia Turzii în Parlament, susţine că asumarea răspunderii pe Legea Pensiilor este un gest incalificabil, care demonstrează încă odată că pentru a îşi atinge scopul PD-L şi Traian Băsescu nu au limite fiind capabili de orice.

„Din păcate, pentru a nu ştiu câta oară în aceste zile asistăm la o nouă diversiune orchestrată de cabinetul Băsescu-Boc, pentru a distrage atenţia de la degringolada în care această putere iresponsabilă a adus România” declară liderul liberalilor clujeni.

Senatorul liberal constată faptul că Basescu si Boc îşi pregătesc o strategie de victimizare, simţind că vor pierde puterea şi vor încerca pentru supravieţuirea politică să se folosească, fără scrupule şi în cel mai populist mod, de problemele pensionarilor.

„Legea pensiilor, la fel ca si cea a salarizării unitare, trebuie adoptată în urma unor dezbateri publice serioase cu tosi partenerii si factorii de decizie implicati, pentru că nu asumarea răspunderii unui Guvern falimentar, care se află pe marginea prăpastie, este solutia pentru pensionari” susţine Nicoară.

Senatorul Marius Nicoară îşi exprimă nemulţumirea constatând că după ce i-a minţit şi i-a sfidat pe pensionari, guvernul Băsescu – Boc încearcă să-i păcălească din nou. „Aceasta lege va crea exact aceeaşi situaţie ca şi legea salarizarii unice. Va crea nemulţumiri printre pensionari, dar şi printre salariaţi, pe care dl. Boc îi anunţă că vor mai sta în afirmă şeful liberalilor clujeni", spune liderul PNL Cluj.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară consideră că asumarea răspunderii pe legea pensiilor reprezintă o sfidare absolută la adresa societătii românesti, a oamenilor care protestează în aceste zile în stradă, a Parlamentului, a principiilor democratice si, nu în ultimul rând, o sfidare a bunului simt.

De asemenea, senatorul Nicoară mai susţine: „PSD şi Mircea Geoană sunt la fel de vinovaţi pentru ce se întâmplă astăzi: oameni in strada, greva generala, instabilitate politica, neîncrederea mediului de faceri. Acum încearcă să pozeze în opozanţi, dar timp de 9 luni, au participat la guvernare şi au preferat, de dragul avantajelor imediate pe care le oferea puterea, să gireze acţiunile ilegale, imorale şi ilegitime ale cabinetului Boc”.
(Sursa: http://www.turdanews.net)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu